Lediga Jobb


Inpex är ett etablerat företag som har specialiserat sig på finmekanisk konstruktion med tillverkning för främst industrin. Vår mångsidiga verkstad innehåller bland annat stansmaskin, svarvar, fräs, svets samt kantpressar och andra specialmaskiner. Bland annat tillverkas delar till elektronisk och medicinsk utrustning, men även annat som kräver finmekaniskt arbete i olika metaller och plaster. Vår kundbas finns främst på Åland och i Sverige.

 

Vi söker en Produktionsansvarig ledare

Vi tror att Du är en person som vet hur man planerar och leder produktionen, kan lämna pris på jobb, göra materialbeställningar, och sköta dokumentationen av utförda jobb.

Du tycker om att jobba med kunder och bygga långsiktiga relationer och du kommer vara med att anpassa kundens idé till prototyp eller till en färdig produkt. I det ingår design av maskindetaljer, kontroll av ritningar, skapa kostnadsunderlag och mycket mer. Det mesta sker inom kundprojekt, både interna och externa.

Vi tror att Du är positiv och framför allt mångsidig och beredd på varierande utmaningar, då Du kommer till ett litet gäng där vi alla hjälps åt.

 

Skicka din ansökan till: mikael@inpex.fi

 

För mer information, kontakta Mikael Glandberger, VD.

Tel. 018-22475

 

Sista ansökningsdag är 15 maj 2022.